Profiredőny Profiredőny
PROFIREDONY.HU
MŰANYAG REDŐNY BUDAPEST
1149 Budapest, Egressy út 23-25.
Tel.: +36 20 596 31 69
Fax: +36 1 363 22 45
E-mail: info@profiredony.hu
Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny Alumínium redőny
Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny Műanyag redőny

Műanyag redőny - termékismertető

A műanyag redőnyök kemény PVC-ből készülnek, kialakításuk olyan, hogy egymásba lehet a léceket tolni, így alkotnak egy egységet. Sokféle típus és méret  létezik, ugyanúgy mint az alumínium redőny-nél. Színválasztéka egyszerűbb, mint az alumínium redőnynél, de választékot, tudunk biztosítani. Népszerű mert a legolcsóbb redőnyfajta. Faredőnyök helyére is szerelhető, könnyebb kezelni mint a  faredőnyt.

A műanyag redőny, jó hőszigetelő és színtől függetlenül sötétít. Ár, érték aránya nem rosszabb, mint az aluredőnyé, mert a felhasznált anyagok minősége nem éri el, az aluredőnybe építetteket. Műanyag redőny van sokféle: különböző lécmagasságok szerint, színek, belső és külsőtokos, szúnyoghálóval egybeépített műanyagredőny, gurtnis, motoros, távvezérelt. Színválasztékkal kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy e - mailen. A sokféle műanyag redőnyből, az Önnek megfelelőt segítünk kiválasztani. Csak szólni kell.

Mozgatása manuálisan és elektromosan is megoldható. A manuális mozgatás felhúzó hevederrel (gurtni) történik. A felhúzó hevedert a falra szerelt, vagy a falba vésett ún. automata tekeri fel. Elektromos kivitelezésnél falikapcsolóval, vagy távirányítóval mozgathatjuk a redőnyt. Redőnyeinket Kondoroll redőnymotorokkal látjuk el.

A fent említett redőny beszerelése darabonként kb. 20 - 30 percet vesz igénybe, elektromos szerelés esetén ez változhat.